maandag 13 juli 2009

Even voorstellen.......

De Chauffeursacademie, een jong en ambitieus nieuw opleidingsinstituut, geleid en ondersteund door professionals met meer dan 30 jaar trainingservaring en een enorm netwerk in de branche transport en logistiek. Ervaring en relaties die alleen maar ten goede komen aan onze opdrachtgevers en cursisten.

Wij zijn gespecialiseerd in de nascholingstrainingen voor alle chauffeurs zowel in het eigen- als beroepsvervoer. Maar ook andere opleidingstrajecten worden door ons ingevuld. Wij werken samen met een groot aantal opleiders met een landelijke dekking. Zo kunnen we altijd aan de vraag van de opdrachtgever voldoen.

Door een praktijkgerichte, no-nonsense aanpak en een enthousiast team van gemotiveerde collega's, is het onze intentie om uit te groeien tot een van de beste opleidingsinstituten in deze sector. Een duidelijke visie. Wij zijn ons bewust van het feit dat onze klanten vaak in belangrijke mate afhankelijk zijn van de geboden opleidingen en trainingen, daarom ons streven naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen en afspraken. Ons kwaliteitslabel is dan ook:

“Net iets meer dan voldoen aan de steeds toenemende uitgesproken en vanzelfsprekende verwachtingen van de interne en externe klant”

De klanttevredenheid wordt bewaakt om te beoordelen of aan deze verwachtingen wordt voldaan. Op deze manier bepaalt de klant uiteindelijk zelf de kwaliteit van de opleiding, welke reflecteert in de door ons geleverde dienstverlening.
Wij streven ernaar dat onze cursisten net zoveel plezier hebben in hun opleiding, als wij in ons werk.
De Chauffeursacademie is vooruitstrevend en innovatief met “up to date” lesmateriaal en professionele docenten en trainers. Onze missie is continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en toekomstgericht meedenken met de overheid, onze opdrachtgevers en cursisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten