donderdag 8 juli 2010

Voor Aap staan....... (SOOB)

Je werkt je het apelazarus om te zorgen dat je bedrijf niet op apegapen ligt. Maar dan komt de aap uit de mouw: de SOOB pot is leeg! Je schrikt je het apelazarus want je dacht de aap beet te hebben, maar uiteindelijk ben je in de aap gelogeerd. Wie brengt de bal aan het rollen?

In de tussentijd zal de aap even door de zure appel moeten heen bijten.

En dat betekent niet dat we de nascholing maar op de lange baan moeten schuiven en de chauffeur met het badwater weggooien. Zij zijn nog steeds het Human Capital van het bedrijf.

In 2015 komt de branche 50.000 chauffeurs tekort, een mega probleem waar de transportsector, het bedrijfsleven en uiteindelijk de consument mee zal worden geconfronteerd. Tijd en ruimte voor nascholingstrajecten is er dan zeker niet. Ga niet bij de pakken neerzitten maar blijf met beide benen op de grond staan, wees creatief en innovatief en wellicht zal het bedrijf zijn bakens moeten verzetten.

De Nederlandse taal kent een groot aantal spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegdes. Een spreekwoord is een korte, krachtige uitspraak die een waarheid of wijsheid bevat.

Kent u deze van de ChauffeursAcademie:

“Het bewijs dat opleiden ook anders kan”.

Door jarenlange ervaring zijn wij de partner die u zoekt voor de praktijkgerichte, no nonsens aanpak van de opleidingsbehoefte van uw chauffeurs.

De ChauffeursAcademie biedt zekerheid in onzekere tijden. Ook zonder SOOB bijdrage en ander ‘aap’ elementen kunnen wij uw scholingsbehoefte voor de komende periode tot 2016 in een gedegen opleidingsplan presenteren.

De zekerheid van planning, begroting, uitvoering, registratie en informatie tegen scherpe prijzen.

Tot slot

Bel voor een vrijblijvende offerte op maat met onze opleidingsadviseurs. U heeft ten aanzien van de Richtlijn Vakbekwaamheid er geen omkijken meer naar. Heeft u al een offerte ontvangen ga dan over tot actie want:

"zonder nascholing staat straks echt alles stil".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten